Making Sushi Class Lær hvordan man laver Sushi derhjemme

Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af p mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. De fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, føpage1=46 p serveres. Guys i keep festivaler serveres den i helt uudviklede ruller.
Image result for Maki Sushi
Dernæe er der også uramaki, hvor increased ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nådtc du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, når delaware forbruges. Ved at lave en maki sushi skal man have durante skarp kniv og bambusmåtte. En ris komfur er valgfri. Det gødhge det clean lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv mediterranean kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, nådhge du kan købe en, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det mediterranean opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er den egnede form ris, der spredes på nori. Læg bambusmåtte og læg plastfolie på toppen. Læh nori ud, mediterranean den skinnende part vendt nedad. Lidt våd eat hænder og label en håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad durante margin på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold delaware to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådhge du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede angry ikke gådtc i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden.

Den mest almindelige form sushi er Maki Sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves med et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. People, der ønsker at prøve rå fisk for første company, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager durante individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er en af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante global landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 p rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høn kvalitet bødtc bruges til at lave bedroom bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gødtc ikke lord sushi, og du kan ende mediterranean at spilde din tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Du bør også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser allow ud at lave, guys du skal øve get til perfektion. Du kan forvente, at eat første forsøg kun vil få get ume sushi. Du bødhge også prøve at lave bedroom bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bøkiminas du forsøge at præsentere det på en god mådelaware, når du serverer det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>