Skönhetskliniken

På Södra Hamngatan 59 hittar du estetikklinken med expertise på Botox och Filler. Vårskönhetsklinik erbjuder det mesta inom fillers och botox. På vår skönhetsklinik verkar legitimeradebehandlare som behandlar områden inom fillers och botox. Skönhetsklinikenspersonal är kända för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom estetik https://gotaklinik.se.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.EVA Estetik Klinik
Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och vår behandling som du gör hos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett toppval för dig som vill välja en klinik i Göteborg inom botox och fillers.

Bästa fillers Göteborg
Inom fillers Göteborg finns en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har fillers erbjudande, men som saknar kompetens. På vår skönhetsklinik finns specialiserad och certifierad personal som möter ditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.
Vi på skönhetskliniken använder Hyaluronsyrasom är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers.
Vi gör allt för att våra erfarna personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Vårt utbud innehåller fillers erbjudande på vår klinik inom en rad olika områden och behandlar allt inom fillers käklinje, fillers haka, fillers näsa för att nämna några exempel. Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stads kliniker har att erbjuda.

Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.
Exempelvis om du vill behandla botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxkäke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges när du har din konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Nidiskuterar vilket område du önskar göra behandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilken botoxbehandling som ger dig ett slutresultat som passar dig och som du är nöjd med.

Botox injektion – Procedur?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din injicering. Efter det har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom steg för steg, pris och för att besvara om du har några frågor. Även om det är din första behandling eller om du har gjort botox förut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
När det är dags för din behandling, kommer din behandlare rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det ritats ut markeringar. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox injicering är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox före och efter
När kommer effekten av botox? Slutresultat och själva effekten är från person till person beroende på samarbetet är mellan din kropp och botoxen. {För att se full effekt av din botoxbehandling, så kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botoxbehandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling som du gör. Med regelbundna injektioneravbotox, så stärker du ditt behandlade område och får en injektion som håller och som varar längre än vad exempelvis en enda injektion skulle göra.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>