SUP – Vad är det?

SUP står för Stand Up Paddleboard och är en träningsform som har blivit mycket uppmärksammad världen runt. Paddleboard går tillväga att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.Braca SUP Kahana - FastPaddler®

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din SUP i allt från sjö till hav. På grund utav detta ges fler möjligheter att bruka din Stand Up Paddleboard, beroende på vilken vattentyp som du har din paddleboard i.

Stand Up Paddleboard

För att få ut det mesta av en SUP upplevelse är att välja en relevant paddelbräda. Upplevelsen skiljer sig stort med SUP om du har valt en paddle board som passar perfekt för din SUP aktivitet. SUP finns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en viss skillnad i form och egenskaper. En hård SUP är skapad för högre hastighet, har bättre glid och är bättre att ha om du inte vill fylla upp din paddleboard varje gång och vill ut i vattnet snabbare. Skillnaden med en uppblåsbar paddle board är att den tar lite plats och att den är lätt att ta med och prova på nya vattendrag när du reser.

SUP Yoga

Det finns olika typer av SUP och med den specialdesignade paddleboard finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga utförd på paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på att kombinera balans och styrketräning på stilla vatten.

SUP Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällande utforskning av Stockholms badplatser har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en paddle Stockholm runt. SUP är en träningsform som passar både unga och gamla och som skapat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är strålande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Paddleboard något som passar för alla https://stockholm-sup.se.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>