Vad är Botox?

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att ge volym och ge ett lyft till hela ditt ansikte.Botox används vanligtvis till ansiktet för att behandla olika områden och dess muskulatur, men kan anpassas för behandling av exempelvis problem med svettningar i armhålor.Med exempelvis botox i pannan, det används när du vill åtgärda hängiga ögonlock, osynliggöraargrynkan eller vill få bort linjer i pannan.Göteborg Estetik | Botox Göteborg

Det finns många muskler i ansiktet och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som det skapas linjer i pannan eller rynkig panna.Med botox kan du motverkaEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet till exempel.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är hjälpande mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till huvudvärk eller i värsta fall migrän.

Botox pris

Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox skiljer sig priserna åt.

Bland utbudet har du möjlighet attgörabotox kråksparkar,botox ögonbryn eller botox käke för att nämna förslag på områdena som går att behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan botox injiceringen. Ni diskuterar vilket område du behöver habotox injicering, om du gjort Botox göteborg innan eller om det är första gången med botoxbehandling. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin perspektiv angående vilkeninjicering av botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox injektion – Procedur?

Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din botoxbehandling. Efter dethar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenombehandlingen, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort behandling med botoxtidigare, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Vissa områden är mer känsliga, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox före efter

Efter att du har gjort din botox är det vanligt att du undrar ”när kommer effekten av botox?”Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>